POZVÁNKA NA 760. VÝROČÍ OBCE

Vážení spoluobčané,

v letošním roce uplyne 760 let od chvíle, kdy byla poprvé písemně zmíněna naše obec. A jak již s největší pravděpodobností víte, rozhodli jsme se toto výročí společně oslavit, a to konkrétně v sobotu 25.5.2024.

V tuto chvíli vám předkládáme program slavnostního dne. Důležitou myšlenkou celé oslavy je naše snaha připomenout a představit práci obce, spolků, organizací i jednotlivců, kteří aktivně přispívají k rozvoji obce.

S tím jde pochopitelně ruku v ruce možnost otevřít „všechny dveře“ budov v naší obci nejen současným obyvatelům, ale také všem, kteří mají v Osové Bítýšce své kořeny či k ní cítí jakoukoliv vazbu.

Proto jsme se tento významný den rozhodli rozšířit také o sraz rodáků. Využijte, prosím, příležitost a předejte naše pozvání všem rodinným příslušníkům či přátelům a známým, kteří by naši obec rádi navštívili, kteří by se po letech rádi vrátili tam, kde prožili části svých životů, aby potkali své přátele či spolužáky.

O zázemí pro všechny je bohatě postaráno, od možnosti společného obědu v parku pod lipami s nápoji zdarma, přes občerstvení v každém místě otevřených dveří. Také program je připravený tak, aby si každý mohl vybrat, co je mu milé a blízké.

Přijměte všichni naše srdečné pozvání ke společnému setkání a oslavám výročí obce.

                                                                                                                                       Mgr. Lenka Štěpánková, starostka obce

Oslavy 760 let obce Osová Bítýška