SPOLEČNÁ VÝSADBA ALEJE K 760. VÝROČÍ OBCE

Vážení spoluobčané,

jak už všichni určitě víte, v letošním roce slaví naše obec významné výročí - 760 let od první zmínky o naší obci. Nejvýznamnější část, a to oslavy, dny otevřených dveří a sraz rodáků, již proběhly v květnu. My jsme však chtěli zanechat dalším generacím našich občanů památku, která by přesáhla nejen tento slavnostní rok, ale jak doufáme, tak nás všechny. Zanechali bychom tak společně něco hmatatelného, symbolického a zároveň užitečného.

Proto jsme se rozhodli společně vysázet alej 30 stromů, která by lemovala nově zbudovanou cestu od opraveného rybníka k bývalé silnici I/37, jež bude po svém dokončení další cestou vhodnou pro procházky nás všech.

Každý, kdo by měl zájem zapojit se do našeho projektu, a zachovat tak odkaz dalším generacím, může přispět na výsadbu stromů a následně se také zúčastnit výsadby, která s největší pravděpodobností proběhne na podzim letošního roku.

Každý jednotlivec či zapojená rodina bude mít svůj zakoupený strom označený cedulkou se jménem a celá alej bude označena pamětní cedulí s připomínkou společné výsadby k 760. výročí založení obce.

Pro vyjádření zájmu vyplňte, prosím, tento formulář, případně navštivte obecní úřad, kde také dostanete bližší informace.

Děkujeme všem za zapojení do naší společné akce.

                                                                                                                                Mgr. Lenka Štěpánková, starostka

Banner - výsadba aleje z ovocných stromů

 

Formulář také najdete na odkaze https://forms.gle/UyXyt2jk3PSkZbxT9